Füüsilisest päevast bulimia elus

Mis on tõesti nagu bulimia nervosa?

Mis on päev, mis sarnaneb bulimia nervosa inimese eluga? See väljamõeldud konto viib teid selle häirega elava noore kolledžiga naise meelde.

Pidage meeles, et nende häiretega inimestele võib käivituda lugusid toitumishäiretega (isegi väljamõeldud) inimeste kohta. Kui teil on söömishäire või varajane taastumine , kaaluge, kas selle lugu lugemine aitab teie taastamist kasulikuks. Kui teil on vallandatud, räägi sellest oma terapeudi ja / või ravimeeskonnaga.

On hommikul ja ma olen valmis ja valmis päevaks valmis. Püüan mitte vaadata peeglit, enne kui ma oma riideid võin, kuid paratamatult ma teen seda. Kontrollin ka skaalat. Minu peas olev hääl ütleb mulle, et ma vaatan rasva ja et ma arvatavasti kogusin kõik, mida ma eile õhtul sõin. Kuid ma puhastasin hiljem ja see annab mulle mõne kriitika. Minu kõri on valus. Tegelikult on see tavaliselt tänapäeval valus.

Mul on hea meel selle üle, et ma ei näinud hommikul nälga. Nii ma ei võta kaloreid, mida ma ilmselt ei põle, kui ma ainult klassis paigutan. Ma joan kohvi hommikusöögiks ja siis käin koolis. Kogu klassis püüan ikkagi välja selgitada viisi, kuidas vältida lõunasöögi kokku võtmist. Kui ma saaksin lihtsalt ära hoida söömist nii palju , siis ma ei peaks enam puhastama. Võibolla võin minna raamatukogusse ja rääkida oma sõpradele, et ma pean reedel uurima minu testi, nii et ma teen seda. Ma söön õuna.

Minu hambad on nii tundlikud, et seda kuuleb see süüa.

Märgates, et mu silmad on veretult kokku puutunud, küsib üks minu õpetajatest, kas ma tunnen ennast hästi. Ma valetan ja ütlen talle, et mul on praegu väga halvad allergiad.

Oma õhtul pärastlõunane klassid võitlevad, et tähelepanu pöörata, vaid mõeldes sellele, kuidas ülejäänud päev läheb.

Mis on mu ema õhtusöögi jaoks? Kas ma ei saa üldse süüa? See on ebatõenäoline ja tõenäoliselt lõpeb üleöömine. Kuidas ma sellest lahti saada? Kuidas ma varjata seda oma vanematest? Küsimuste ja mureküsimuste pärast toidu , söögi ja kaalu kohta näib olevat lõputu.

Pärast kooli olen nii, nii näljane. Minu jaoks on osa, kes teab, et ma pean sööma, kuid minu peas peituv kõva hoiab mulle kriitikat, ütlen mulle, et ma ei vääri sööma, et ma juba kaaluks liiga palju, nagu see on. Nii et ma joonin mõnda dieedi sodasid ja minna jooksu jaoks , kaaludes ennast koju, et näha, kas ma midagi kaotasin.

Mu poiss kutsub ja me saame argumendi midagi rumalat ja ta ütleb mulle, et ta arvab, et me peaksime üksteisest pausi. See pole päris ootamatu, kuid kõik, mida ma võin arvata, on see, et ta kaotab mulle oma kaalu tõttu. Minu peaga hääl on jätkuvalt kritiseerinud, et mulle räägitakse, et ma ei peaks seda sööma tema ees, et keegi mind ei armastaks. Negatiivsed emotsioonid minust pesevad.

Kui ma lähen allapoole, küsin ema, mis on õhtusöögiks. Ta räägib mulle ja ma peegeldan sissepoole. See on minu lemmik jahu ja see on liiga raske mulle söömise vältimiseks. Õhtusöögil söön väga kiiresti ja söö liiga palju.

Ma loobusin oma toidust täna. Lõpistasin köögikarpi kappis; et nad ei jääks homme kiusata ja võin homme oma dieeti tõesti alustada. Ma tean, et ma hakkan puhastama, nii et võin ka süüa kõike, mida ma tahan. Homme ma olen hea ... Hiljem tundub mul ebamugavalt täis. Ma ei suuda tunda ja tunne on, et on ainult üks võimalus paremini tunda, nii et ma lähen vannituppa ja visata duššisse. Mu ema koputab ukse juures, et küsida, kas mul on hea, ja ütlen talle, et ma olen duši all. Nüüd tunnen ma jumalat ja häbi. Ma ei taha enam seda ise teha.

Siiski pöördun ma edasi toiduga, et mind paremini tundma saaks.

See päev on juba keeratud, nii et see ei ole enam tähtis. Ma varisesin alla ja leidsin end sööma mahlakad kogused toitu hoonesiseselt, varises kogu toidupakendeid oma toas, et jätkata binging ja puhastamise tsüklit .

Ööpäeva lõpuks otsustasin, et homme on parem päev - mitte rohkem puhtaks ega puhtaks. Ma otsustasin lihtsalt mitte süüa.

Sõna alguses

Pange tähele, et see on vaid üks pilt sellest, kuidas võib olla bulimia nervosa. Iga patsiendi kogemus on erinev. Bulimia närv mõjutab kõigi sugude, vanuse, võiduajamiste, rahvuste, kehakujude ja kehakaalute, seksuaalse sättumuse ja sotsiaalmajanduslike seisundite inimesi .

Kui teil on söömishäireid, on oluline abi otsida . Bulimia nervosa üks tõhusamaid ravimeetodeid on kognitiiv-käitumuslik teraapia . Samuti on uuringud, mis viitavad sellele, et eneseabi võib olla kasulik mõnele bulimia nervosa inimestele.